Forum Chechło - Pustynia Błędowska Strona Główna Chechło - Pustynia Błędowska
www.chechlo.com.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gdzie w Chechle można przenocować?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Chechło - Pustynia Błędowska Strona Główna -> Turystyka i wypoczynek
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marcin2112

PostWysłany: Wto Sie 08, 2006 17:26    Temat postu: Gdzie w Chechle można przenocować? Quote selected Odpowiedz z cytatem

Chcę ptu przyjechać na weekend ale nie mam pojecia gdzie mogę przenocowac, zatrzymać sie. Są tu jakieś domki letniskowe itp .. prosze o jakieś telefony czy informacje.. Dzieki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Karol
Administrator

PostWysłany: Wto Sie 08, 2006 23:19    Temat postu: Quote selected Odpowiedz z cytatem

Moja propozycja to hotel lub gospodarstwo agroturystyczne. Kontakt znajduje się na stronie Chechła http://www.chechlo.com.pl/?page=adresy.html
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Marcin2112

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 20:15    Temat postu: Quote selected Odpowiedz z cytatem

Dzięki za pomoc
Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Chechło - Pustynia Błędowska Strona Główna -> Turystyka i wypoczynek Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: