Forum Chechło - Pustynia Błędowska Strona Główna Chechło - Pustynia Błędowska
www.chechlo.com.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Klaudia Kulawik zajmuje drugie miejsce w MAM TALENT

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Chechło - Pustynia Błędowska Strona Główna -> Klaudia Kulawik: MAM TALENT
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Radek
Administrator

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 11:38    Temat postu: Klaudia Kulawik zajmuje drugie miejsce w MAM TALENT Quote selected Odpowiedz z cytatem

http://www.chechlo.com.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Karol
Administrator

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 12:07    Temat postu: Quote selected Odpowiedz z cytatem

Gratuluję i życzę dalszych sukcesów Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
ww
Gość

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 1:01    Temat postu: Quote selected Odpowiedz z cytatem

talent wyjatkowy wiec i ja zrobie wyjatek i sie wpisze na forum: masz po prostu nieziemski spiew. Zupelnie inny poziom niz te inne plastikowe badziewka. Słuchaj mamy, rob dalej swoje i na co masz ochote, a za pare lat strzel jakas plyte. Smile
Powrót do góry
kaczek45
Gość

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 12:22    Temat postu: Quote selected Odpowiedz z cytatem

Klaudio - dla mnie wygrałaś i jesteś najlepsza. Rób po prostu swoje. Nie daj się zwariować. Słuchaj rodziców i goń od siebieu oszołomów. Rozwijaj swój talent i proszę Boga , żebyś zrobiła to przy pomocy rodziców mądrze. Dostarczyłaś mi tyle emocji i pozytywnych wzruszeń w czasie programu, że zostałem Twoim fanem i z przyjemnością będę śledził Twoje dalsze losy i rozwój Twojego talentu. Rozumiem co czuła Twoja mama w czasie trwania programów. Sam mam córkę w Twoim wieku, całkiem podobną do Ciebie. Jeden z wieczorów poświęciłem na słuchanie Ciebie w internecie i dla mnie jest to nie do uwierzenia , że płakałem cały wieczór. Trzymaj tak dalej i badż sobą, bo w tym zwariowanym świecie taka perełka jak Ty zdarza się niezmiernie rzadko. I nie nie daj się zwariować , że masz się uśmiechać tak jak to Ci w programie sugerowali. Bądż sobą. Jak zobaczysz paralotnię nad Chechłęm to pomyśl sobie , że to lata Twój fan. Pozdrawiam Grzegorz Boryczko - Trzebinia
Powrót do góry
ela
Gość

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 17:28    Temat postu: Quote selected Odpowiedz z cytatem

jestes wspaniala nie daj sie oglopic nikomu miej troche usmiechu na buzi wykorzwstaj dobrze swoja szanse sluchaj mamy
Powrót do góry
Jola z Warszawy
Gość

PostWysłany: Nie Gru 07, 2008 20:52    Temat postu: Quote selected Odpowiedz z cytatem

Klaudio, bardzo podoba mi się Twój śpiew. Często słucham piosenek zaśpiewanych przez Ciebie, sprawia mi to przyjemność. Masz piękny silny głos. Piosenki wybrane przez Ciebie były bardzo trudne. Wierzę, że jeszcze nie raz o Tobie usłyszymy. Bądź zawsze sobą i nie daj się zmanierować . Wykorzystaj swoją szansę i kształć swój piękny głos, a dojdziesz daleko. Życzę Ci z całego serca dużo szczęścia i sukcesów.
Powrót do góry
ela
Gość

PostWysłany: Nie Gru 07, 2008 23:02    Temat postu: Quote selected Odpowiedz z cytatem

Codziennie Cie slucham i jestem coraz bardziej zachwycona. Daleko od Polski mysle o mojej mamie. Serdecznie pozdrawiam.
Powrót do góry
Dominik
Gość

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 14:32    Temat postu: Quote selected Odpowiedz z cytatem

glos jak dzwon i niesamowity talent mimo tak mlodego wieku.S Very Happy edeczne gratulacje.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Chechło - Pustynia Błędowska Strona Główna -> Klaudia Kulawik: MAM TALENT Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: